Au “plantat” oxigen pentru orașul Câmpulung

Luni, 08 Aprilie 2024Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Au  plantat  oxigen pentru orasul Campulung | imaginea 1 Pompierii câmpulungeni au răspuns cu multă bucurie la invitația Primăriei municipiului Câmpulung de a participa într-un amplu proiect susținut în colaborare cu Asociația Act for Tomorrow, prin care se vor planta peste 30.000 de arbori și arbuști pe raza municipiului.

Activitatea mobilizează voluntari din cadrul mai multor instituții, dar și din cadrul societății, urmărindu-se dezvoltarea unui mediul înconjurător mai frumos și mai sănătos.

Pompierii vå încurajeazå și pe voi să fiți mai prietenoși cu natura, deoarece acțiunile noastre pot construi un viitor mai bun, iar acest lucru poate fi rezumat și printr-un vechi proverb, care spune că „De unde dai, de acolo primești”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.