Implicarea poate face diferența!

Luni, 15 Aprilie 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Implicarea poate face diferenta | imaginea 1 Considerând că fiecare dintre noi este responsabil de protejarea mediului înconjurător, vineri, 12 aprilie a.c., pompierii sălăjeni s-au alăturat campaniei de ecologizare “Luna curățeniei de primăvară”, inițiată de către primăria municipiului Zalău.

Pompierii militari din cadrul inspectoratului au desfășurat această activitate de ecologizare în pădurea Aghireș. Participanții au strâns mai mulți saci de deșeuri, acțiunea fiind benefică, atât pentru mediu, cât și pentru comunitate, salvatorii dovedind astfel că sunt alături nu numai pe timpul executării misiunilor specifice, ci şi în acest domeniu.

Prin acest tip de activități, participanții doresc să fie un exemplu demn de urmat pentru generațiile tinere, prin formarea unui comportament adecvat față de mediu și totodată, să îndemne cetățenii să aibă mai multă seriozitate și responsabilitate prin modul în care aleg să conviețuiască!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.