Pentru că le pasă!

Luni, 15 Aprilie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pentru ca le pasa | imaginea 1 Cu bucurie și entuziasm, pompierii teleormăneni au răspuns invitației de a participa, sâmbătă, 13 aprilie a.c., la acțiunea de plantare de arbori și arbuști, în Parcul Pădurea Vedea din Alexandria.

Evenimentul, care a făcut parte din programul „România plantează pentru mâine”, s-a bucurat de prezența a câtorva sute de oameni, ceea ce dă speranța că cetățenii au conștientizat importanța unui mediu mai curat și mai sănătos pentru noi toți.

În această zi, împreună, au făcut ceva cu adevărat special - au plantat speranța și au văzut cum natura primește cu brațele deschise fiecare efort al lor. Haideți să continuăm să ne implicăm și să dăruim un viitor mai verde și mai frumos copiilor noștri!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.