Pentru două familii nevoiașe, Paștele a venit în ajunul Floriilor

Marți, 30 Aprilie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pentru doua familii nevoiase  Pastele a venit in ajunul Floriilor | imaginea 1 Proiectul umanitar “Îngeri cu aripi roșii” continuă și în acest an, susținători fiind voluntarii SMURD și pompierii militari din cadrul ISU Vaslui.

Într-un timp destul de scurt, pompierii vasluieni și voluntarii SMURD au reușit să adune bani, haine, alimente, rechizite și jucării pentru două familii care întâmpină unele dificultăți, familii din localitatea Ferești, comuna Ferești.

Bucuria, modestia și zâmbetele acestor copii, dârzenia părinților în fața neajunsurilor vieții, toate îi motivează, atât pe voluntarii SMURD, cât și pe salvatorii pompieri să meargă mai departe în misiunea autoimpusă de a-i ajuta oamenii care au cu adevărat nevoie de un mic ajutor material.

Proiectul “Îngeri cu aripi roșii” reunește voluntarii SMURD și pompierii vasluieni, cei care vor să își ajute semenii cu mai mult.

Coordonatorii proiectului primesc de la profesori, preoți și alți cetățeni binevoitori, informații despre unele persoane care trec prin momente dificile, se concentrează pe unul, două sau cel mult trei cazuri și încearcă să le ofere un sprijin, în limita banilor adunați.

În ajunul Floriilor, pentru zece copii și patru adulți din satul Ferești, iepurașul a ajuns mai devreme. Bucuria lor este energia pompierilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.