“Săptămâna verde” a continuat la ISU Brașov

Marți, 30 Aprilie 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Saptamana verde  a continuat la ISU Brasov | imaginea 1 Sute de preșcolari și elevi brașoveni, însoțiți de învățători și profesori, au vizitat subunitățile ISU Brașov în cadrul programului “ŞCOALA VERDE”.

Garajele și platourile subunităților inspectoratului s-au transformat în expoziție de tehnică și echipamente utilizate pentru diferite tipuri de intervenţie, vizitatorii primind informaţii despre misiunile pompierilor şi câteva sfaturi pentru prevenirea incendiilor.

O săptămână pe an, cu siguranță nu este suficientă, dar reprezintă un punct de pornire și capătă valoare pentru viitor, deoarece principalul beneficiu este legat de „expunerea” copiilor la experiențe noi, de trezirea motivației și a plăcerii de a descoperi lucruri, și de ce nu, chiar de a alege meseria de salvator. 𝑴𝒖𝒍𝒕̦𝒖𝒎𝒊ri 𝒅𝒆 𝒗𝒊𝒛𝒊𝒕𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝒂𝒑𝒓𝒆𝒄𝒊𝒆𝒓𝒆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.