“Săptămâna verde” alături de pompierii sălăjeni

Marți, 30 Aprilie 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Saptamana verde  alaturi de pompierii salajeni | imaginea 1 Săptămâna trecută, pompierii sălăjeni au desfășurat o serie de activități destinate elevilor în cadrul programului educațional “Săptămâna Verde”. Cadrele militare au vizitat mai multe instituții de învățământ din județ, dar au avut plăcerea să primească și oaspeți la sediul inspectoratului și al subunităților din județ.

Pompierii le-au prezentat copiilor tehnica din dotare și echipamentele pe care aceștia le utilizează pentru intervenții în diferite situații de urgență. Totodată, elevii au avut posibilitatea de a încerca echipamentele de protecție, de a fi părtași la diferite exerciții demonstrative cu accesoriile din dotarea autospecialelor și spre marea încântare a lor, să se urce în autospecialele salvatorilor.

Partea preventivă nu a fost neglijată, fiindu-le reamintite elevilor măsurile și comportamentul recomandat în cazul diferitelor tipuri de situații de urgență. Aceștia au promis să respecte regulile și să le transmită și părinților ce au învățat.

Activitățile derulate de către pompierii sălăjeni în această săptămână au fost un prilej de bucurie atât pentru copiii care au fost entuziasmați să fie mai aproape de salvatori, cât și pentru gazde, deoarece la fiecare întâlnire micuții îi încarcă cu energia lor pozitivă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.