Ziua Pământului, marcată de pompieri printr-o acțiune de ecologizare

Marți, 30 Aprilie 2024Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Ziua Pamantului  marcata de pompieri printr o actiune de ecologizare | imaginea 1 Pompierii din cadrul Secției de Pompieri Câmpeni au participat in cursul zilei de vineri, 26 aprilie a.c., la o acțiune de ecologizare alături de alte instituții din județul Alba.

Acțiunea de ecologizare a avut loc pe malul râului Arieș și afluenții acestuia pe raza localităților Câmpeni, Abrud, Roșia Montană, Bistra, Lupșa, Sălciua și Baia de Arieș.

Ziua Pământului este marcată anual pe 22 aprilie de peste un miliard de oameni din 193 de țări.

Sărbătoarea mondială a fost instituită de Adunarea Generală a ONU în urmă cu zece ani, pentru a atrage atenția asupra schimbărilor climatice.

A mai apărut și din dorința comună a statelor membre pentru o dezvoltare echilibrată, stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde.

Se adresează felicitări tuturor pentru implicare și spiritul civic de care au dat dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.