3 Mai este Ziua Soțiilor de Militari

Marți, 07 Mai 2024Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

3 Mai este Ziua Sotiilor de Militari | imaginea 1 Nu e uşor să fii soţie de pompier! Deloc! E mai greu decât să fii chiar pompier! Pentru că soţiile lor poartă în suflet toată responsabilitatea familiei. Ele le poartă de grijă atunci când pleacă, ele se frământă toată noaptea, până se întorc sănătoşi, ele încurajează copiii şi îndepărtează grijile din jurul lor, când soții sunt în misiune.

Dar cele mai grele momente pentru soţiile de pompier sunt acelea în care vin să-şi comemoreze soţii căzuţi la datorie sau pe cei care au pierdut bătălia cu boli necruţătoare, unele survenite la vârste la care nici la pensie nu apuci să te gândeşti…

Nu! Nu e uşor să fii soţie de pompier! Şi dacă pentru pompieri sunt atât de multe statui ridicate, cu siguranță că şi soţiile lor merită adevărate monumente închinate lor, pentru viaţa pe care şi-o asumă alături de salvatori…


Ziua soțiilor de militari a fost decisă, la nivel internațional, în anul 1984. La mulți ani cu sănătate jumătăților, care le-au fost alături și fără de care nu ar fi putut suporta privațiunile serviciului militar! La mulți ani tuturor soțiilor de militari !

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.