Daruri de la pompierii ieșeni pentru familii nevoiașe

Miercuri, 15 Mai 2024Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Daruri de la pompierii ieseni pentru familii nevoiase | imaginea 1 “Dăruind vei dobândi” aflată la ediția a VIII-a, la inițiativa preotului militar Patrașcu Mihai - Claudiu din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Sturdza” al județului Iași, salvatorii ieșeni, alături de oameni cu sufletul mare și cu dragoste față de Hristos, s-au unit pentru a aduce daruri unor familii din satul Runcu, comuna Țibana, județul Iași.

În Vinerea Mare a postului Învierii Domnului, în ziua cea mai tristă din istoria creștinismului, în care Iisus a murit pentru iertarea păcatelor noastre, salvatorii au reușit să se mobilizeze și să aducă familiilor nevoiașe din Runcu un mic strop de fericire.

Le-au dăruit cu toată dragostea hăinuțe, jucării, produse și alimente de bază, cozonaci și dulciuri, pentru a se bucura nu numai sufletește de Sfânta Înviere a Domnului, cât și trupește. Se adresează mulțumiri salvatorilor ieșeni şi tuturor celor ce s-au implicat în acest demers! Dumnezeu să vă răsplătească dragostea!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.