Echipamente noi pentru scafandrii sibieni

Miercuri, 15 Mai 2024Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Echipamente noi pentru scafandrii sibieni | imaginea 1 Scafandrii sibieni au, începând de joi, 9 mai a.c., noi echipamente de scufundare, de ultimă generație.

Consiliul Județean Sibiu a achiziționat pentru scafandrii sibieni trei complete de scufundare dotate cu mai multe tipuri de costume de scufundare, precum și mai multe accesorii, necesare misiunilor subacvatice.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu este unul dintre inspectoratele care are echipă de scafandri formată în prezent din trei scafandri certificați.

Având în vedere faptul că misiunea scafandrilor este una dificilă, necesitatea dotării acestora cu echipamente complete și conforme este de o importanță deosebită, întrucât contribuie semnificativ la reușita unei misiuni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.