În vizită la prichindei

Luni, 27 Mai 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

In vizita la prichindei | imaginea 1 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐡𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐧𝐢 au răspuns invitației Grădiniței Școlii Gimnaziale Nr. 15, unde peste 40 de copii au avut ocazia să participe la o sesiune informativă în domeniul situațiilor de urgență, în cadrul activității ,,Meseria, brățară de aur”.

Aceștia au atras atenția celor mici asupra pericolelor la care se pot expune atunci când nu respectă regulile de siguranță. Preșcolarii au înțeles că focul, deși este foarte util oamenilor, atunci când este folosit ca sursă de încălzire și mijloc de preparare a hranei, poate fi devastator atunci când este scăpat de sub control.

𝗖𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝗰𝗮𝗽𝘁𝗶𝘃𝗮𝗻𝘁 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗱𝗲𝗺𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗮̆, 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗴𝗶𝗶 𝗹𝗲-𝗮𝘂 𝗮𝗿𝗮̆𝘁𝗮𝘁 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝘂𝗺 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗳𝘂𝗿𝘁𝘂𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗳𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗮𝗽𝗲𝗶.

Întâlnirea a adus bucurie atât micuților, care s-au arătat entuziasmați să afle mai multe despre eroii care luptă împotriva incendiilor sau intervin în cazul accidentelor rutiere, cât și colegilor noștri, care le-au împărtășit experiența lor, le-au povestit despre cum decurge o zi din viața unui pompier și le-au răspuns la toate curiozitățile.

𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑙𝑛𝑖𝑟𝑖 𝑎𝑢 𝑐𝑎 𝑠𝑐𝑜𝑝 𝑓𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎𝑟𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑚𝑖𝑐𝑖 𝑐𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟, 𝑟𝑖𝑠𝑐𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑒𝑥𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛𝑡𝑒, 𝑡𝑒ℎ𝑛𝑖𝑐𝑎 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑣𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑒, 𝑑𝑎𝑟 𝑠̦𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡̦𝑎 𝑚𝑎̆𝑠𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑐𝑒𝑠̦𝑡𝑖𝑎 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑙𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑑𝑖𝑓𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑒 𝑠𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡̦𝑖𝑒.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.