La datorie, chiar și pe două roți!

Vineri, 24 Mai 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

La datorie  chiar si pe doua roti | imaginea 1 Succesul intervenției în situații de urgență ține seamă de timpul de răspuns. Pentru a asigura o intervenție rapidă și eficientă, în perioada primăverii, verii, dar și toamna, la nivelul inspectoratului sunt operative cele două motociclete SMURD pentru acordarea primului ajutor medical.

Motocicletele SMURD sunt destinate pentru a oferi primul ajutor medical în caz de urgență, contribuind la reducerea timpului de răspuns și asigurând asistența medicală calificată victimelor, până la sosirea unei ambulanțe pentru transportul acestora.

Ca și în anii precedenți, cele două motociclete de intervenție SMURD din cadrul Detașamentelor 1 și 2 patrulează în zona centrală a Municipiului Timișoara, pe străzile cu acces limitat și în locurile aglomerate, precum stațiile mijloacelor de transport în comun și piețele.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.