Pleacă toți, se întorc toți!

Vineri, 24 Mai 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pleaca toti  se intorc toti | imaginea 1 Dacă vorbim despre colegialitate, atunci putem vorbi despre valori precum empatia, înțelegerea, ajutorul reciproc și spiritul de echipă.

Toate aceste valori umane se învață încă din copilărie, în cadrul familial, ulterior acestea devenind valori esențiale în viața fiecăruia dintre noi. Aceste valori definesc meseria de salvator.

Fiecare pompier în parte, în timpul intervențiilor știe că se poate baza pe oricare dintre colegii lui că, în caz de nevoie, oricare dintre aceștia și-ar risca propria viață pentru a o salva pe cea a colegului său.

Pentru că, în meseria de pompier, totul se întâmplă în echipă. O echipă care în timp, se unește, se sudează, și devine familie.

Fiecare misiune este o luptă pentru viață, o luptă cu secundele și cu propriile limite. O luptă în care faptul că te poți baza pe cel de lângă tine în orice situație înseamnă totul.

𝑽𝒊𝒂𝒕̦𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒑𝒍𝒊𝒏𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒐𝒄𝒂̆𝒓𝒊, 𝒊̂𝒏𝒔𝒂̆ 𝒄𝒆𝒆𝒂 𝒄𝒆 𝒏𝒆 𝒅𝒆𝒇𝒊𝒏𝒆𝒔̦𝒕𝒆 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒎𝒐𝒅𝒖𝒍 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒍𝒆 𝒇𝒂𝒄𝒆𝒎 𝒇𝒂𝒕̦𝒂̆. 𝑵𝒐𝒊 𝒂𝒍𝒆𝒈𝒆𝒎 𝒄𝒂 𝒍𝒂 𝒇𝒊𝒆𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒎𝒊𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆 𝒔𝒂̆: “𝑷𝒍𝒆𝒄𝒂̆𝒎 𝒕𝒐𝒕̦𝒊, 𝒏𝒆 𝒊̂𝒏𝒕𝒐𝒂𝒓𝒄𝒆𝒎 𝒕𝒐𝒕̦𝒊!”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.