Pompierii mehedințeni, alături de o familie greu încercată

Sâmbătă, 04 Mai 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni  alaturi de o familie greu incercata | imaginea 1 Misiunea pompierilor nu se termină în momentul în care au stins incendiul…aceștia sunt, de cele mai multe ori, sprijin emoțional pentru cei care trec prin momente dificile. Astfel, ajung să cunoască familii care pierd amintiri, obiecte personale, casa…speranța că cineva îi va ajuta.

Acesta este cazul și familiei Ciocșan, care în noaptea de 22 aprilie a.c., în prag de sărbătoare, a fost lovită de necaz. Mai bine de 3 ore, pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului care a cuprins întreg acoperișul, garajul și a distrus camerele de locuit.

Profund impresionați de situația grea prin care trec, pompierii mehedințeni care au intervenit în noaptea de duminică au simțit că trebuie să facă mai mult pentru familia afectată, care acum locuiește în camera unui vecin cu suflet mare.

Împreună cu ceilalți colegi au reușit să strângă o sumă de bani pe care au donat-o domnului Aurelian pentru a-l ajuta să înceapă procesul de reconstrucție. Ana, fetița de 11 ani, un suflet de copil bun, cuminte, cu ochi grăitori, nu a fost uitată și i-au dăruit un strop de fericire.

Reprezentanții Crucii Roșii Mehedinți s-au alăturat cauzei, oferind familiei alimentele de care au nevoie, acum, în prag de sărbători.

Familia Ciocșan a fost extrem de recunoscătoare pentru aceste ajutoare neașteptate, care le-au adus bucurie în suflet și vor fi un start pentru a construi ce a fost distrus. Felicitări, dragi colegi! Ați demonstrat încă o dată că nu sunteți eroi doar în misiuni, ci și în inimile oamenilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.