Speranță și ajutor pentru cei nevoiași din comunități

Marți, 07 Mai 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Speranta si ajutor pentru cei nevoiasi din comunitati | imaginea 1 De Paşte, bucurie împarte!” Pompierii din cadrul structurilor de intervenţie ale I.S.U Călărași au luminat fețele câtorva semeni prin gesturile lor frumoase.

În Vinerea Mare, pompierii militari din Călărași, Oltenița și Borcea au desfăşurat activităţi cu caracter umanitar, aducând un pic de speranţă și un mic ajutor celor nevoiași din comunitățile lor.

Întreaga acțiune a avut menirea de a aduce bucurie câtorva dintre semenii mai vârstnici, cât şi unor familii cu posibilităţi mai puține.

Acel “mulţumesc!” rostit cu tot sufletul de către toţi cei care i-au lăsat pe salvatori să le treacă pragul, cu puțin înaintea Marii Sărbători a Învierii Domnului, le-a împlinit întreaga zi și le-a dat satisfacția unui gest frumos și omenesc! Paşte fericit tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.