Alături de pompieri, de Ziua Copilului

Miercuri, 05 Iunie 2024Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Alaturi de pompieri  de Ziua Copilului | imaginea 1 Sâmbătă, 1 iunie a.c., sute de copii, alături de reprezentanți ai structurilor MAI, au sărbătorit cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om, copilăria.

Și de această dată, pompierii argeșeni s-au aflat în rândul micuților, trăind momente plăcute, alături de generația în creștere. A fost o zi în care, tuturor celor prezenți li s-a amintit că toți copiii au nevoie de sprijin și atenție, și nu doar în zile speciale.

Indiferent de preferințele “sărbătoriților”, lista activităților a fost pentru toate gusturile și vârstele, menite să asigure multe zâmbete și entuziasm. De la ateliere de desen, la puncte de prezentare a tehnicii de intervenție, atât cei mici, cât și cei mari au fost dornici să experimenteze.

Totodată, voluntarii din cadrul programului național ,,Salvator din pasiune” au prezentat, pe înțelesul tuturor, cum pot fi de ajutor și care este model de comportare în cazul producerii unei situații de urgență. Cei prezenți s-au arătat interesați de a exersa manevrele prin care pot salva vieți.

De asemenea, gazdele au stat de vorbă și cu cei interesați de o carieră în Arma pompieri, prezentând modalitățile disponibile de încadrare. La mulți ani, copii de pretutindeni! Voi sunteți bucuria și fericirea, iar prin zâmbetul și inocența voastră înveseliți pe cei din jurul vostru!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.