Campanie de donare de sânge

Vineri, 07 Iunie 2024Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Campanie de donare de sange | imaginea 1 Pompierii vor continua, săptămâna aceasta, campania “Împreună, putem deveni salvatori”, deoarece nevoia de sânge, în special de grupele cu RH negativ, este mare.

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină au apelat la donatorii fideli, printre aceștia fiind și angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ținând cont de faptul că numărul solicitărilor de unități de sânge primite de la spitale a crescut în ultimele zile.

De data aceasta, donatorii au fost din cadrul structurii Financiar. Mulți dintre pompierii care donează sânge fac acest lucru încă din anul 2009 și își doresc ca prin gestul lor umanitar să determine și alți giurgiuveni să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

Campanie de donare de sange | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.