Împreună MAI aproape de copii!

Miercuri, 05 Iunie 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Impreuna MAI aproape de copii | imaginea 1 Pompierii mehedințeni au organizat vineri, 31 mai a.c., impreună cu polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, o activitate dedicată copiilor cu prilejul sărbătoririi Zilei de 1 Iunie.

În cadrul evenimentului, desfășurat la pădurea Crihala, au avut loc expoziții cu o parte din tehnica folosită pe timpul misiunilor, dar și ateliere de lucru.

Copiii au avut posibilitatea de a cunoaște echipamentele folosite pe timpul situațiilor de urgență și s-au bucurat de folosirea pistolului cu apă, dar și de dulciurile primite.

Li se adresează mulțumiri părinților, dascălilor și tuturor celor care au făcut posibilă participarea copiilor la evenimentul creat special pentru ei!

Totodată, se adresează mulțumiri voluntarilor SMURD pentru implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.