Pompierii reșițeni se pun în mișcare pentru comunitate

Vineri, 07 Iunie 2024Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Pompierii resiteni se pun in miscare pentru comunitate | imaginea 1 După o zi deosebită petrecută în mijlocul copiilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pompierii reșițeni continuă să se implice în comunitatea din care fac parte.

Duminică, 2 iunie a.c., o echipă numeroasă de pompieri de la ISU ,,Semenic” a fost prezentă începând cu ora 10.00, în Parcul Tricolorului din Reșița, la un eveniment sportiv deosebit, cu strângere de fonduri.

Evenimentul a constat în trei curse de alergare, cursa de 2 km, 5 km, 10 km și proba ,,Te dai cu orice”. Echipa de pompieri a avut participanți la fiecare dintre probe, iar doi dintre colegi, Vărgatu Alina și Sorescu Deian, s-au evidențiat, finalizând cursa de 10 km printre primii 10 alergători.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.