Respect, Daniel Gheorghiță și Daniel Vlaic!

Joi, 27 Iunie 2024Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Respect  Daniel Gheorghita si Daniel Vlaic | imaginea 1 Eroi la serviciu, eroi în timpul liber! Modești din cale afară, abia s-a reușit obținerea acordului pentru a le face povestea cunoscută!

Ei sunt colegii din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, Daniel Gheorghiță și Daniel Vlaic, și fac parte dintr-o comunitate minunată de oameni frumoși, Bikers for Humanity Romania. Și pentru că serviciul nu le ajungea pentru a face bine, cei doi motocicliști au ales să fie alături de semenii lor și în timpul liber.

Ultima „ispravă” de acest fel, a avut loc în acest weekend, când alături de voluntarii Bikers for Humanity au început construcția Centrului Cultural Bikers for Humanity Brezoi, unde vor ridica, de la zero, un loc de vis, în care copiii din Brezoi sau din localitățile învecinate să se întâlnească și să-și clădească visele artistice.

Va fi locul în care vor putea învăța să cânte la chitară, vioară, tobe, pian, sau orice instrument, să picteze, să danseze, să descopere arta.

Daniel Gheorghiță este unul dintre salvatorii care au participat la operațiunile de căutare-salvare ale modulului României la cutremurul din Turcia, dar și în Tunisia, în timpul pandemiei și Albania, după cutremur, iar Daniel Vlaic a făcut parte din contingentele trimise în Grecia pentru stingerea incendiilor de vegetație din anii trecuți.

Weekendul ce urmează, vor răspunde iar prezent la o acțiune caritabilă, la Brezoi, unde va avea loc a treia ediție a festivalului Bikers For Humanity Rock Fest, unde profitul obținut din vânzarea biletelor va susține construcția începută în weekend-ul care tocmai a trecut. Ne mândrim cu voi, dragi colegi, și vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.