M-au salvat pompierii!

Marți, 02 Iulie 2024Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

M au salvat pompierii | imaginea 1 Joi, 27 iunie a.c., un băiat de 6 ani a avut parte de o zi plină de aventuri.

Nicolas locuiește într-un bloc din municipiul Piatra-Neamț în care a avut loc un incendiu. În urma incendiului, apartamentul în care locuiește a fost inundat de fum.

Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț au intervenit prompt și au stins incendiul, dar au și evacuat trei persoane care se aflau într-un apartament vecin.

Una dintre persoanele salvate de pompieri a fost Nicolas, un băiețel foarte curajos care 𝑠-𝑎 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑙𝑛𝑖𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑎 𝑑𝑎𝑡𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖𝑖 𝑎𝑑𝑒𝑣𝑎̆𝑟𝑎𝑡̦𝑖.

Pentru curajul său și pentru că își dorește să fie salvator (𝐶𝑎̂𝑛𝑑 𝑣𝑜𝑖 𝑓𝑖 𝑚𝑎𝑟𝑒, 𝑚𝑎̆ 𝑣𝑜𝑖 𝑓𝑎𝑐𝑒 𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑠𝑡), a petrecut o oră în unitatea de pompieri.

A stat de vorbă cu tura de serviciu și a povestit fiecăruia cum a fost salvat de pompieri cu ajutorul scării.

Băiețelul a fost fascinat de meseria de pompier și a promis că va mai veni în vizită împreună cu sora și părinții săi. Și le-a promis că va fi coleg cu ei…dar în minister.

Pompierii pietreni îi mulțumesc pentru vizită și speră că vor fi colegi în viitor! A fost o zi de neuitat…cu pompierii!

M au salvat pompierii | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.