Pompierii mehedinţeni, colindaţi de elevi

Miercuri, 26 Decembrie 2012Mehedinți

colindatori | imaginea 2 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a răsunat joi, 20 decembrie a.c., din nou, de glasurile cristaline ale colindătorilor.

De această dată, oaspeţii pompierilor au fost copiii de la Centrul Cultural „Nichita Stănescu” din municipiul Dr. Tr. Severin, coordonaţi de d-na profesoară Gina Ispăşoiu. Nu mai puţin de 11 mici colindători au susţinut un adevărat program artistic, cu colinde şi melodii specifice sărbătorilor de iarnă, iar vocea de excepţie a lui Victor Neacşu, a încântat auzul pompierilor, ca de fiecare dată. Pompierii au fost impresionaţi de plăcerea copiilor de a le trece pragul ori de câte ori aceştia au ocazia. Ca nişte gazde bune, pompierii i-au răsplătit pe copii cu dulciuri, suc şi fructe şi i-au invitat să revină în fiecare an.

Pentru a-i întâmpina aşa cum se cuvine pe colindătorii ce aduc vestea naşterii lui Hristos, cadrele de la sediul ISU Mehedinţi au pregătit, prin contribuţia benevolă, cu sume de bani, a fiecărui pompier, dulciuri, fructe şi suc, pe care le-au dăruit cu drag micilor colindători.

colindatori | imaginea 1