Colindători la ISU Covasna

Miercuri, 26 Decembrie 2012Covasna

colindatori cv | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna au fost colindaţi joi, 20 decembrie a.c., de mai multe grupuri de copii din diverse coruri bisericeşti, dar şi de către Ansamblul de Tradiţii "Vâlcele", precum şi de colegii de la IJJ Covasna.

Copiii, îmbrăcaţi în straie populare specifice colindătorilor, le-au urat militarilor "Sărbători Fericite", un An Nou îmbelşugat şi multă sănătate şi putere de muncă.

Locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Sf. Gheorghe, lt. Sîrmă Daniel, împreună cu ceilalţi militari au împărţit colindătorilor ceai cald şi cadouri.

Înainte de a pleca, micuții colindători au fost invitați să facă un mic tur al garajului unde sunt parcate autospecialele, pentru a vedea maşinile cu ajutorul cărora pompierii militari intervin în misiunile de salvare a semenilor lor.

colindatori cv | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.