Moş Crăciun salvat de pompieri...

Miercuri, 26 Decembrie 2012Mehedinți

mos | imaginea 1 Pompierii de la ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi l-au aşteptat, în seara zilei de miercuri, 19 decembrie a.c., pe Moş Crăciun, împreună cu copiii lor. Pentru ca întâlnirea cu moşul să fie una inedită, pompierii au creat un scenariu bine pus la punct. În timp ce micuţii erau nerăbdători să-l vadă pe Bătrânul darnic și Bun, un apel în dispeceratul ISU anunţa faptul că Moş Crăciun a rămas înzăpezit. Un echipaj de pompieri, cu o autospecială de intervenţie, a plecat imediat să-l caute pe Moşul şi să-l salveze. Pentru a ajunge mai repede la copii, Moş Crăciun a abandonat sania cu reni şi s-a lăsat transportat de către pompieri, cu autospeciala de intervenţie.

mos | imaginea 2 Surpriza copiilor a fost mare atunci când aceştia au văzut că Moşul a coborât dintr-o autospecială de stins incendii şi nu a venit aşa cum se aşteptau, cu o sanie trasă de reni. Drept mulţumire pentru că a fost salvat, Moş Crăciun a venit încărcat cu daruri pentru cei 20 de copii ce-l aşteptau chiar în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar pompierilor care l-au salvat, le-a mulţumit, felicitându-i pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor. Micuţii l-au încântat pe Moşul cu cântece şi poezii special pregătite pentru această întâlnire, care a devenit deja o tradiţie la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta”.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.