Pompierii maramureșeni au primit colindători

Miercuri, 26 Decembrie 2012Maramureș

pompieri maramures colindatori | imaginea 1 La reşedinţa I.S.U. Maramureş, ziua de joi, 20 decembrie a.c, a fost zi de sărbătoare. Pompierii au primit vizita grupurilor de colindători ai Fanfarei Municipale “Millenium Band” a municipiului Baia Mare, ai Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Pintea Viteazul”, precum şi a corulului de copii din comuna Călineşti.

Colindătorii au încântat audienţa şi au fost răsplătiţi, pe lângă aplauze, conform tradiţiei, cu colaci. Ziua s-a încheiat cu vizita lui Moş Crăciun, care a descins la sediul I.S.U. Maramureș cu desaga plină de daruri, dintr-o autospecială. Moşul s-a întâlnit cu copiii cadrelor, care l-au întâmpinat cu colinde şi poezii. Pentru că Moşul a fost încântat de primirea celor mici, toţi copiii au primit cadouri.

Vineri, 21 decembrie a.c.,a fost rândul pompierilor să colinde. Astfel, grupul de colindători de la I.S.U. Maramureş s-a deplasat în Maramureşul istoric. Pompierii au colindat la sediul Universităţii “Babeş-Bolyai”, extensia Sighetu Marmaţiei, unde se întrunise comandamentul Festivalului de datini de iarnă “Marmaţia”, ediţia 44. Printre cei ce au primit colindul pompierilor s-a aflat și primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, jr. Ovidiu Gheorghe Nemeş. Participanții au fost încântaţi de colinde şi au mulţumit pompierilor că sunt alături de comunitate şi de cetăţeni, nu doar în momentele grele, ci şi în zilele de sărbătoare.

Corul cadrelor de la I.S.U. a mai fost în vizită la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, la Poliţia Municipiului, la Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, precum şi la Mănăstirea “Soborul Sfinţilor 12 Apostoli” din Bârsana. Peste tot, pompierii au fost primiţi cu căldura şi omeniţi, după datină, cu cozonaci, nuci şi mere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.