Acoperişul unei case de locuit în flăcări

Marți, 22 Ianuarie 2013Covasna

Acoperisul unei case de locuit in flacari | imaginea 1 Pompierii din Covasna au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit din municipiul Sf.Gheorghe. Focul a pornit de la un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Intervenția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor la casele învecinate.

Joi, 17 ianuarie, la ora 19:44, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost informat despre producerea unui incendiu la acoperişul unei case de locuit de pe strada 1 Mai din municipiul Sf. Gheorghe. Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe s-a deplasat la locul indicat şi a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Pompierii militari au localizat focarele şi au izolat incendiul pentru a împiedica extinderea flăcărilor la casele vecine. O persoană de sex masculin, în vârstă de 30 de ani, s-a intoxicat cu fum şi a fost transportată la UPU cu o ambulanţă a SAJ. În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă efectul termic provenit de la un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, au ars podul şi acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.