Grav accident feroviar

Marți, 22 Ianuarie 2013Ialomița

Grav accident feroviar | imaginea 1 Un grav accident de circulație soldat cu rănirea gravă a unui conducător auto s-a petrecut pe DJ 212, la o trecere la nivel cu cale ferată, în județul Ialomița, între localitățile Fetești și Ţăndărei. Un tren personal a intrat în coliziune cu o betonieră. În urma accidentului, șoferul betonierei a rămas încarcerat între fiarele contorsionate.

Joi, 17 ianuarie, a.c., în jurul orei 11:25, pe DJ212 – la o trecere la nivel cu cale ferată, un tren personal ce se deplasa de la Feteşti către Buzău a intrat în coliziune cu un autovehicul ce transporta ciment. În urma impactului, şoferul autovehiculului a rămas prins între fiarele contorsionate ale cabinei, iar alte trei persoane care se aflau în tren au fost rănite.

Un echipaj de prim ajutor calificat SMURD şi un echipaj de descarcerare de la Garda Feteşti s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului şi au intervenit pentru scoaterea bărbatului în vârstă de 42 de ani dintre fiarele autovehiculului, şi pentru transportul acestuia la spital. Celelalte persoane rănite au primit îngrijiri medicale, două dintre acestea refuzând transportul la spital.

Grav accident feroviar | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.