Incendiu în centrul Oradiei

Miercuri, 30 Ianuarie 2013Bihor

Incendiu in centrul Oradiei | imaginea 1 Un incendiu izbucnit la o societate comercială din centrul municipiului Oradea a fost lichidat rapid de pompierii militari, înainte să producă vreo pagubă.

În dimineaţa zilei de marţi, 29 ianuarie a.c., în jurul orei 07.56, un apel primit prin sistemul unic de urgenţă 112, sesiza izbucnirea unui incendiu la un imobil aparţinând unei societăţi comerciale, situat în Oradea, pe strada Independenţei. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a mobilizat la adresa indicată trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul producerii evenimentului, incendiul se manifesta la izolaţia din rostul de dilatare aflat între elementele de construcţie ale imobilului. Pompierii militari au acţionat din interiorul clădirii pentru localizarea şi lichidarea incendiului, efectuând deschideri într-unul dintre pereţii imobilului, pentru a facilita pătrunderea apei la focarele aflate în spaţiul îngust al rostului de dilatare. Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetărilor preliminare, o constituie utilizarea unui aparat de tăiere/sudură, fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor. Intervenția promptă a pompierilor militari a lichidat rapid incendiul, înainte ca acesta să producă vreo pagubă.

Incendiu in centrul Oradiei | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.