Afumătoare în flăcări

Marți, 15 Ianuarie 2013Bihor

afumatoare in flacari | imaginea 1 O afumătoare improvizată în cadrul unei anexe gospodărești aparținând unei familii din localitatea bihoreană Totoreni, comuna Tărcaia, a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii militari ai Secției Beiuș au intervenit prompt pentru lichidarea incediului limitând extinderea acestuia la locuința familiei.

În zorii zilei de marți, 15 ianuarie a.c., între orele 03.35-04.45, pompierii militari ai Secţiei Beiuş au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Totoreni. La sosirea forţelor de intervenţie, focul se manifesta violent la o afumătoare improvizată în cadrul unui acaret situat lângă locuinţă. Ca urmare a producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o utilizarea focului deschis în spaţii închise, a ars o afumătoare de lemn pe o suprafaţă de circa doi metri pătraţi, aproximativ 55 metri pătraţi din acoperişul construcţiei anexe şi 80 kilograme slănină.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.