Autoturism în flăcări

Marți, 15 Ianuarie 2013Bihor

autoturism in flacari | imaginea 1 Proprietarul unui autoturism a solicitat ajutorul pompierilor militari ai Detașamentului 1 Oradea pentru a-i stinge mașina cuprinsă de flăcări. Intervenția operativă a ehipajelor de pompieri a lichidat incendiul în timp record limitând considerabil pagubele.

În seara zilei de vineri, 11 ianuarie, a.c., în jurul orei 20.00, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, situat în municipiul de pe Crișul Repede, pe strada Morii. Apelul la 112 a fost efectuat chiar de proprietarul autoturismului, care a observat de la fereastra propriei locuinţe, izbucnirea flăcărilor la autovehiculul aflat în parcare. Echipajele de pompieri au acţionat cu operativitate, lichidând în aproximativ cinci minute incendiul şi limitând pagubele la compartimentul motorului.

Forţele de intervenţie au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor, generate cel mai probabil de un scurtcircuit electric, la întregul autoturism şi la celelalte autovehicule parcate în zonă.

autoturism in flacari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.