Cenușa generează incendii

Marți, 15 Ianuarie 2013Bihor

cenusa genereaza incendii | imaginea 1 Cenușa depozitată inadecvat a dus la generarea unui incendiu la magazia unei locuințe din comuna bihoreană Pietroasa. Intervenția promptă și eficientă a pompierilor militari ai Stației Ștei a salvat și de această dată din calea flăcărilor locuința unei familii.

În cursul dimineţii de marți, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 06.00 pompierii militari ai Staţiei Ştei au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de lemne din cadrul unei gospodării situate în Pietroasa. Acţionând cu operativitate, pompierii au reuşit să împiedice extinderea flăcărilor la casă, salvând în acest fel bunuri de o valoare considerabilă. Evenimentul s-a soldat cu arderea acoperişului magaziei pe o suprafaţă de circa 25 metri pătraţi, a unui motor de betonieră şi a patru butoaie de plastic. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a incendiului, depozitarea cenuşii şi a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.