Depozit în flăcări

Vineri, 11 Ianuarie 2013Vâlcea

foc depozit Valcea | imaginea 1 În seara zilei de duminică, 6 ianuarie, în jurul orei 20.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "General Magheru" al judeţului Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la demisolul unui centru comercial din Râmnicu Vâlcea.

Flăcările au cuprins mărfuri alimentare şi nealimentare, textile, ambalaje, jucării, toate aflate în demisolul depozitului, o suprafaţă de aproximativ 60 mp din cei peste 400 mp cât măsoară întregul demisol fiind afectată de foc. După aproape două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins cu ajutorul a patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 30 de cadre care au acționat sub comanda conducerii inspectoratului. Grație eforturilor susţinute ale pompierilor, au fost salvate restul standurilor de la demisolul clădirii, precum şi cele de la parter. Pe timpul nopţii, imobilul afectat a rămas sub supraveghere, cercetările pentru stabilirea cauzei fiind reluate a doua zi. După verificări amănunţite efectuate la faţa locului, se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza efectului termic al instalaţiei electrice aferente construcţiei.

foc depozit Valcea | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.