Foc printre butelii

Vineri, 11 Ianuarie 2013Argeș

foc printre butelii | imaginea 1 Luni, 7 ianuarie a.c., in jurul orei 9.00, pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit într-o clădire, în municipiul Câmpulung, strada Cuza Vodă, proprietate lui N.V., în care îşi desfăşurau activitatea mai multe societăţi comerciale, dintre care una se ocupa cu comercializarea cu amănuntul a buteliilor pentru aragaz.

La locul incendiului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri militari cu 3 autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu autosanitară SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. În timpul intervenției de excepție a pompierilor militari au fost evacuate 18 butelii pentru aragaz. Salvatorii au acționat pentru lichidarea incendiului dar și pentru căutarea unei persoane rămase în clădire. Din nefericire, victima, P.M., în vârstă de 41 de ani a fost găsită carbonizată.

Au ars: acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, pereţii din paiantă pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, posibil acte ale societății comerciale, elemente de mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică, 3 aparate jocuri mecanice. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

foc printre butelii | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.