O femeie, victima unui incendiu

Vineri, 11 Ianuarie 2013Olt

incendiu victima olt | imaginea 1 Pompierii Gărzii Vișina au intervenit, în dimineața zilei de vineri, 4 ianuarie a.c, în comuna Obârșia, sat Câmpu Părului, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la locuința unei femei, în vârstă de 85 de ani. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale pentru lucru cu apă și spumă.

Deoarece flăcările au fost observate destul de târziu, de un vecin, pompierii militari au găsit locuința bătrânei cuprinsă în întregime de flăcări. În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, tavanele celor trei camere și acoperișul casei erau prăbușite. Din informațiile primite de la cetățenii prezenți la locul intervenției, femeia, care locuia singură, fusese surprinsă de incendiu într-una dintre camere. Intervenția militarilor a durat mai bine de o oră, după încheierea operațiunilor de stingere a incendiului, trupul neînsuflețit al femeii fiind găsit carbonizat, pe podeaua dormitorului, lângă pat, sub dărâmături.

Flăcările au mistuit trei camere de locuit, bunurile din acestea și acoperișul casei pe 30 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.