Scurtcircuit la un autoturism

Marți, 15 Ianuarie 2013Vrancea

Un autoturism înmatriculat în județul Vrancea a fost cuprins de flăcări în timp ce se afla parcat pe o stradă în orașul Panciu. Pompierii militari ai Stației Panciu au intervenit pentru stingerea incendiului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Joi, 10 ianuarie a.c., în jurul orei 16.30, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU - Ambulanţă a județului Vrancea, anunţa producerea unui incendiu la un autoturism, proprietatea numitului Constantin I., parcat pe strada Ciprian Porumbescu din oraşul Panciu. Imediat, pentru stingerea incendiului s-a deplasat la faţa locului un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu.

Flăcările au mistuit autoturismul, înmatriculat în judeţul Vrancea, în proporţie de 90%, iar din cauza căldurii degajate au fost afectate alte două autoturisme parcate în imediata apropiere, acestora deteriorându-li-se vopseaua, un autoturism având afectat și parbrizul. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.