Construcție arsă din temelii

Joi, 21 Februarie 2013Bihor

Constructie arsa din temelii | imaginea 1 O construcție cu două nivele a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul, anunțat cu întârziere, s-a propagat rapid, flăcările mistuind întregul imobil înainte de sosirea pompierilor militari din cadrul Gărzii Tinca.

Sâmbătă, 16 februarie a.c., în jurul orei 07.05, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a fost sesizat prin intermediul numărului unic 112, cu privire la producerea unui incendiu pe raza localităţii Sititelec, comuna Husasău de Tinca. Ajunşi la adresa indicată de apelant, pompierii militari din cadrul Gărzii Tinca au constatat că o construcţie pe două nivele (parter şi mansardă) şi acoperişul unei alte clădiri aflate în continuarea celei dintâi, erau distruse de flăcări în întregime.

Constructie arsa din temelii | imaginea 2 Incendiul ce a cuprins cele două construcţii, situate într-un loc izolat, într-o zonă de agrement amenajată într-o vale înainte de intrarea în localitate, a fost sesizat şi anunţat cu mare întârziere, astfel că echipajele mobilizate la faţa locului au procedat la înlăturarea efectelor negative şi la cercetarea împrejurărilor determinante ale evenimentului.

În cursul zilei de luni, 18 februarie a.c, comisia de specialişti s-a deplasat la faţa locului pentru continuarea investigaţiilor cu privire la cauza şi împrejurările ce au determinat producerea incendiului. În momentul de faţă, cercetările continuă.

Constructie arsa din temelii | imaginea 3

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.