Garsonieră în flăcări

Joi, 21 Februarie 2013Vrancea

Garsoniera in flacari | imaginea 1 Pompierii militari ai Detașamentului Focșani au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu izbucnit, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit, la o garsonieră situată la etajul al treilea dintr-un bloc din municipiu.

Luni, 18 februarie a.c., în jurul orei 08.30, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu la o garsonieră de la etajul trei al unui bloc situat pe strada Revoluţiei din municipiul Focşani. Imediat s-au deplasat la faţa locului trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului şi o ambulanţă S.M.U.R.D. pentru a acorda asistenţă medicală în caz de nevoie.

Garsoniera in flacari | imaginea 2 La sosirea la locul intervenţiei, incendiul se manifesta în holul locuinţei formată dintr-o singură cameră. Datorită intervenţiei operative a pompierilor militari, acesta a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, înainte de a cuprinde întreaga locuinţă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, cca 30 persoane care se aflau la etajele doi şi trei ale imobilului fiind evacuate.

În urma incendiului au ars un aragaz şi articole de mobilier amplasate în holul locuinţei, iar din cauza fumului degajat s-au deteriorat pereţii garsonierei. Cel mai probabil, un scurtcircuit produs la un cablu electric defect a stat la baza producerii acestui eveniment.

Garsoniera in flacari | imaginea 3

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.