O ambulanță SMURD implicată într-un accident rutier

Joi, 21 Februarie 2013Bihor

O ambulanta SMURD implicata intr un accident rutier | imaginea 1 O ambulanță de tip C a SMURD Oradea a fost implicată într-un accident rutier. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, printre care și o femeie, în vârstă de 25 de ani, membru al echipajului de terapie intensivă mobilă.

Vineri, 15 februarie a.c., în jurul orei 12.10, un apel primit pe 112 la Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al județului Bihor sesiza o urgenţă medicală pe strada Ştefan cel Mare din municipiu. În timp ce se deplasa spre caz cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, la intersecţia străzii Călăraşi cu strada Retezat, echipajul de terapie mobilă al SMURD Oradea a fost implicat într-un accident rutier.

În urma accidentului produs între ambulanţa de tip C a SMURD Oradea şi un autoturism în care se aflau doi adulţi şi un copil, au fost rănite patru persoane. Şoferul autoturismului, în vârstă de 69 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial şi o contuzie toraco-abdominală, soţia acestuia, în vârstă de 62 de ani, prezenta policontuzii şi un traumatism cranio-cerebral, iar fetiţa în vârstă de 7 ani, a suferit o fractură de gambă şi o contuzie la mână. De asemenea, dintre membrii echipajului de terapie intensivă mobilă, o femeie în vârstă de 25 de ani (membru voluntar al SMURD) a suferit o contuzie toraco-abdominală.

Victimele au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

O ambulanta SMURD implicata intr un accident rutier | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.