Persoane blocate pe un pod plutitor

Joi, 21 Februarie 2013Alba

Persoane blocate pe un pod plutitor | imaginea 1 Garda de Intervenţie Sebeş şi Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia au intervenit, pe raza localității Ceru Băcăinţi, comuna Şibot, pentru salvarea a patru persoane rămase blocate pe un pod plutitor de pe râul Mureş.

Garda de Intervenţie Sebeş şi Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia au intervenit sâmbătă, 16 februarie a.c., la ora 17.02, pe raza localității Ceru Băcăinţi, comuna Şibot, pentru salvarea a patru persoane rămase blocate pe un pod plutitor de pe râul Mureş. Pompierii militari au intervenit cu o barcă pneumatică şi o autospecială de descarcerare. La scurt timp după sosirea pompierilor, cele patru persoane au fost luate de pe podul plutitor şi transportate în siguranţă la mal, cu barca pneumatică. S-a încercat scoaterea podului plutitor (brudinei), pe care se afla tractorul şi remorca, cu un TAF şi un tractor, dar nu s-a reuşit, urmând a se relua operaţiunea.

Persoane blocate pe un pod plutitor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.