Scurtcircuit la un autoturism

Joi, 21 Februarie 2013Suceava

Scurtcircuit la un autoturism | imaginea 1 Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în trafic. Intervenția promptă a pompierilor a limitat efectele incendiului asupra autoturismului, pagubele rezultate fiind minore.

Joi, 14 februarie a.c., ora 13.30 pompierii militari de la Detaşamentul Suceava au fost solicitaţi să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism ce se afla în trafic pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava. În timpul cel mai scurt, pompierii au ajuns la locul intervenţiei reuşind să limiteze efectele incendiului asupra autoturismului, pagubele rezultate fiind minore. După lichidarea incendiului, pompierii au descongestionat traficul din zonă prin mutarea autoturismului afectat pe o stradă laterală.

Au ars piese din material plastic din compartimentul motor şi mocheta din parte din faţă din interiorul autoturismului. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric produs din cauza unui conductor electric defect sau izolat necorespunzător. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Scurtcircuit la un autoturism | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.