Și animalele au nevoie de ajutorul pompierilor

Joi, 21 Februarie 2013Bihor

Si animalele au nevoie de ajutorul pompierilor | imaginea 1 Un câine a avut recent nevoie de ajutorul pompierilor orădeni, după ce a căzut într-un canal adănc de cca 2 metri. Cu blândețe și iscusință, militarii orădeni au salvat rapid bietul patruped.

Marţi, 19 februarie a.c., în jurul orei 17.55, târziu, forţele de intervenţie ale Detașamentului 2 Pompieri Oradea, au fost solicitate să desfăşoare în Oradea, pe strada Oneştilor, o operaţiune de salvare de animale. Apelul la 112 sesiza Inspectoratul cu privire la faptul că, un câine căzuse într-un canal adânc de aproximativ doi metri. Utilizând scara şi cordiţele de salvare, pompierii militari au reuşit să scoată câinele la suprafaţă în câteva minute, predându-l ulterior unui vecin al proprietarului acestuia.

Si animalele au nevoie de ajutorul pompierilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.