Autobuz în flăcări

Sâmbătă, 30 Martie 2013Covasna

Autobuz in flacari | imaginea 1 Pompierii din Sfântu Gheorghe au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz de transport în comun. Intervenția promptă a militarilor a limitat pagubele provocate de incendiu, nicio persoana nefiind rănită.

Marți, 26 martie a.c., în jurul orelor 13.00, un apel primit prin numărul unic de urgență 112 anunţa faptul că s-a produs un incendiu la un autobuz de transport în comun ce se deplasa pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Sfântu Gheorghe.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe şi o ambulanţă SMURD s-au deplasat la locul indicat, unde au constatat că incendiul se manifesta în compartimentul motorului. În urma incediului s-a deteriorat motorul şi au ars componentele din materiale plastice din compartimentul acestuia. Din fericire, nu au rezultat victime omeneşti, fiind vorba doar despre pagube materiale.

Cauza probabilă a incendiului o constituie un scurtcircuit la un cablu electric defect al autobuzului.

Autobuz in flacari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.