Canal în flăcări

Sâmbătă, 30 Martie 2013Suceava

Canal in flacari | imaginea 1 Pompierii suceveni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un canal, cel mai probabil, în urma aruncării la întâmplare a unei țigări aprinse. Intervenția a fost una dificilă datorită cantităților mari de fum degajate de materialele combustibile aflate în canal. Nu s-au înregistrat victime.

Marți, 19 martie a.c., la ora 15.20, militarii Detaşamentului Suceava au fost solicitaţi să stingă un incendiu izbucnit într-un canal de pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava. La locul intervenţiei militarii au constatat că în interiorul canalului ardeau cantităţi mari de deşeuri dar și izolaţia conductelor de alimentare cu apă. Intervenţia a fost dificilă din cauza cantităţilor mari de fum degajate de arderea materialelor combustibile incendiate şi a spaţiului îngust din interiorul canalului. Din fericire, în urma incendiului nu au rezultat victime, ştiut fiind faptul că în interiorul canalului își găsiseră adăpost oameni ai străzii. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic provenit de la o ţigară.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.