Doi bătrâni şi-au pierdut viaţa într-un incendiu

Duminică, 10 Martie 2013Ialomița

Doi batrani si au pierdut viata Intr un incendiu | imaginea 1 În urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Moldoveni, un bărbat şi o femeie cu vârste de 83, respectiv 80 de ani şi-au pierdut viaţa. Trupurile carbonizate au fost găsite de pompierii militari ai Secției Urziceni și de membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.

Un incendiu de proporții a izbucnit sâmbătă, 2 martie a.c., în jurul orei 10.00, la locuința a doi octogenari din localitatea ialomițeană Moldoveni. La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Secţia Urziceni şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. Din nefericire, aceștia au găsit trupurile carbonizate ale celor doi bătrâni, un bărbat şi o femeie cu vârste de 83, respectiv 80 de ani. Cel mai probabil, incendiul s-a produs în urma unor scăpări de gaze de la o butelie, care ulterior a explodat. Flăcările au distrus mobilierul şi materiale textile din două camere, dar şi acoperişul pe o suprafaţă de cca. 50 mp.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.