Flăcări în hambar

Duminică, 10 Martie 2013Bihor
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Flacari in hambar | imaginea 1 Militarii Detașamentului de Pompieri Salonta au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă a unei gospodării din localitatea bihoreană Talpoș. Cel mai probabil în urma unei acțiuni intenționate, o magazie de furaje a fost cuprinsă de flăcări. Intervenția promptă a militarilor salontani a împiedicat extinderea incendiului la casa de locuit.

În zorii zilei de duminică, 3 martie a.c., în jurul orei 02.00, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Salonta au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu în localitatea Talpoş, comuna Batăr. Evenimentul, produs la anexa gospodărească a unei locuințe, a fost, cel mai probabil, cauza unei acțiuni intenționate. La sosirea forţelor de intervenţie la fața locului, focul se manifesta violent la un hambar în interiorul căruia se aflau depozitate plante furajere. Pompierii militari salontani au acţionat pentru lichidarea flăcărilor cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În urma incendiului au ars cca 900 baloți de fân și paie și aproximativ 600 snopi de coceni porumb. Intervenția promptă a militarilor salontani a împiedicat propagarea focului la casa de locuit aflată în imediata apropiere a anexei gospodărești.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.