Scurgeri de gaz

Sâmbătă, 30 Martie 2013Suceava

Scurgeri de gaz | imaginea 1 Pompierii suceveni au fost solicitați să intervina pentru a asigura monitorizarea scurgerilor de gaze de la o conductă defectă ce alimenta rețeaua de alimentare cu gaze a unui bloc de locuințe. În urma intervenției prompte a militarilor s-a reușit evitarea unei catastrofe ce putea pune în pericol viața cetățenilor din zonă.

Luni, 18 martie a.c., ora 12.22, Detaşamentul Suceava, în urma unui apel primit la SNAU 112, s-a deplasat pe strada Victoriei din municipiul Suceava, pentru a monitoriza scurgerile de gaze de la o conductă defectă ce alimenta reţeaua de alimentare cu gaz metan a unui bloc de locuinţe. La faţa locului, pompierii au constatat că printr-o fisură a conductei care emana gaz metan în atmosferă.

Pompierii au balizat zona pentru a interzice accesul populaţiei în zonă, iar echipajul de pe autospeciala de Cercetare Chimică Biologică Radiologică şi Nucleară au măsurat parametri aerului din interiorul blocului şi din imediata vecinătate a conductei avariate. În urma măsurilor luate de pompierii militari s-a reuşit evitarea unei catastrofe ce putea pune în pericol viaţa şi siguranţa cetăţenilor din zonă.

Blindarea conductei s-a făcut de către specialiştii E-ON GAZ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.