Echipaj SMURD la Balș

Duminică, 07 Aprilie 2013Olt

Echipaj SMURD la Bals | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Matei Basarab" al județului Olt va veni în sprijinul cetățenilor județului prin extinderea serviciului SMURD Olt cu încă o ambulanță tip B 2. Aceasta a fost operaționalizată, în parteneriat cu administrația publică locală în cadrul Gărzii de Intervenție Balș.

Începând de luni, 1 aprilie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Matei Basarab" al județului Olt va veni în sprijinul cetățenilor județului prin extinderea serviciului SMURD Olt cu încă o ambulanță tip B 2. Aceasta a fost operaționalizată, în parteneriat cu administrația publică locală, în cadrul Gărzii de Intervenție Balș și va fi încadrată cu subofiţeri-paramedici, care au absolvit cursul de prim ajutor medical şi descarcerare. Beneficiarii principali ai serviciilor acestui echipaj sunt cei 55000 locuitori din cele 14 localități arondate subunității. Echipajul poate interveni și în afara raionului de intervenție la urgențele medicale din competență, dacă la momentul respectiv nu este un alt echipaj mai apropiat. Cu ocazia operaționalizării SMURD Balș, Inspectorul Șef al ISU Olt, domnul colonel Marian PICĂ, a dorit să evidențieze importanța socială a noii misiuni și să ureze mult succes în activitate celor care vor încadra ambulanța.

SMURD Olt funcționează cu șase ambulanțe SMURD de tip B 2 în subunitățile ISU Olt din Slatina, Caracal, Balș, Scornicești, Vișina și Stoenești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.