Locuință în flăcări

Vineri, 19 Aprilie 2013Vrancea

Locuinta in flacari | imaginea 1 Joi, 18 aprilie a.c., în jurul orei 08.00, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitului Gheorghe E., din satul Ciuşlea, comuna Garoafa.

Pentru localizarea şi lichidarea acestuia s-au deplasat la faţa locului două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, care au acţionat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. La sosirea la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă, generalizat la nivelul acoperişului locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din şindrilă, pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, cât şi la bunurile aflate în interior.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, împiedicându-se propagarea flăcărilor şi la gospodăriile învecinate. Evenimentul a fost produs, cel mai probabil de jar sau scântei, provenite de la un foc în aer liber şi căzute pe materiale combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.