Acoperiș în flăcări

Luni, 13 Mai 2013Bihor

Acoperis in flacari | imaginea 1 Din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător, aproximativ 300 mp de acoperiș au fost curpinși de flăcări. Pompierii militari ai Secției Beiuș s-au luptat aproape două ore cu flăcările reușind să împiedice propagarea flăcărilor la locuință.

Duminică, 12 mai a.c., în jurul orei 06.45, forţele şi mijloacele de intervenţie ale Secţiei de Pompieri Beiuş au fost mobilizate în localitatea Lunca Sprie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe. Cauza probabilă a evenimentului a constituit-o un coş de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile, plantele furajere depozitate în apropierea acestuia aprinzându-se de la scântei.

Operaţiunea de lichidare a incendiului, la care au participat şi membrii Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dobreşti, s-a finalizat în jurul orei 08.20, echipajele de pompieri reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la încăperile locuinţei.

Pagubele înregistrate au constat în aproximativ 300 metri pătraţi acoperiş, un metru cub lemn şi o cantitate de circa 3000 kilograme fân.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.