Autocar în flăcări

Duminică, 12 Mai 2013Vrancea

Autocar in flacari | imaginea 1 Marți, 7 mai a.c., în jurul orei 15.00, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat I.S.U. – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu pe E 85, la intrare în localitatea Haret, la un autocar, proprietatea unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Constanţa, ce transporta pasageri.

Imediat s-au deplasat la faţa locului trei echipaje cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, una din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, iar alte două de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mărăşeşti. La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările cuprinseseră în întregime autovehiculul înmatriculat în judeţul Constanţa.

Autocar in flacari | imaginea 2 În momentul producerii evenimentului, în autocar se aflau 28 persoane, din fericire, cu toţii au reuşit să se evacueze la timp şi nimeni nu a necesitat acordarea de asistenţă medicală. Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, intervenţia fiind finalizată în cca. 30 minute.

În urma incendiului autocarul a fost avariat în totalitate, au ars documentele autoturismului şi bagajele a cinci călători. Pasagerii au fost preluaţi de un alt mijloc de transport al aceleiaşi scocietăţi comerciale şi transportaţi până la destinaţie, în municipiul Bucureşti.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, un scurtcircuit electric a stat la baza producerii acestui incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.